Regulament forum babymarket.ro

Regulament forum babymarket.ro

Mesajde babymarket pe Mie Feb 20, 2008 4:49 pm

Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii regulamentului. Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar. Babymarket.ro isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul cu sau fara preaviz.

Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate va apartine in totalitate. Dupa postare mesajele vor deveni proprietatea babymarket.ro si nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale.

Inainte de a posta un subiect nou verificati prin optiunea de cautare daca acest subiect exista sau nu deja pe forum astfel putem evita repetarea unui subiect si incarcarea forumului.Verificati cu atentie categoria in care incadrati subiectul nou astfel incat acesta sa se potriveasca cu categoria aleasa.

Nu sunt admise discutii sau link-uri continand limbaj obscen sau abuziv, materiale cu continut sexual sau pornografic, link-uri catre site-uri angajate in activitati ilegale, rasism etc. In cazul aparitiei unui astfel de mesaj, acel mesaj va fi sters, iar autorul va fi exclus din cadrul forumului babymarket.ro.
Linkurile care fac referire la alte site-uri precum si linkuri care fac referire la orice gen de concursuri de pe alte site-uri nu sunt admise pe acest forum.Mesajele de acest gen vor fi sterse fara a anunta utilizatorul , iar la a doua abatere , acesta va fi sanctionat.

Crearea unor conturi multiple este interzisa. Descoperirea mai multor conturi ale aceluiasi utilizator de catre moderatori duce la suspendarea definitiva a conturilor multiple si suspendarea pe 30 de zile a contului principal.

Forumul babymarket.ro este public. Pentru protectia ta, nu publica nici un fel de informatii personale in cadrul mesajelor (nume, numar de telefon, adresa de email etc.).

Opinia dumneavoastra in legatura cu vreun subiect de pe forum este strict personala .Va aducem la cunostinta ca nimeni nu este obligat sa fie de acord cu opinia dumneavoastra , utilizatorii pot avea opinii diferite ,acest lucru reprezentand esenta dialogului, gasirea cat mai multor pareri.

Incercati sa nu deviati de la subiectul discutiei , atuci cand pe forum este postat un anumit subiect, utilizatori deseori trimit mesaje care nu au nici o legatura cu acel subiect, aceste mesaje vor fi sterse automat de pe forum.

Inainte de a posta un text verificati daca este corect scris pentru a nu intampina probleme in citirea lui.Incalcarile repetate ale acesot reguli pot duce la un avertisment.
Unele sectiuni au reguli specifice, va rugam sa le cititi inainte de a posta un text.
Nu pubicati mesaje de interes limitat , de gen,pentru o anumita persoana.Daca subiectul devine strict personal , folositi comunicarea prin intermediul mesajelor private . Aceste mesaje de interes privat vor fi sterse fara a anunta in prealabil utilizatorul.

In momentul in care apar discutii contradictorii intre utilizatori va rugam sa urmariti principalele reguli de bun simt:
-discutia trebuie sa fie civilizata
-incercati sa combateti cu argumente verificate si nu cu presupuneri.
-ascultati si parerea celuilalt
-evitati mesajele foarte lungi

Moderatorii sunt cei care urmaresc buna desfasurare a activitatii pe forum, acestia sunt cei cu care va puteti sfatui sau intreba despre anumite subiecte. Daca raspundeti jignirilor altor utilizatori riscati sa fiti sanctionat si eliminat de pe forumul babymarket.

Babymarket.ro recomanda tuturor membrilor sa nu isi faca publica adresa de email. O adresa de email vizibila poate sa atraga dupa sine emailuri nedorite (spam).

Conformeaza-te legii copyright-ului! Nu copia in cadrul forumului nici un fel de material fara a avea acordul in scris al autorului.


Nu abuzati de majuscule. Pe internet acestea sunt echivalente tipetelor.

Pentru a posta anunturi comerciale, va rugam sa o faceti in cadrul sectiunii BAZAR si IMOBILIARE. Toate mesajele de acest fel care vor aparea intr-o alta sectiune decat acestea vor fi sterse fara preaviz.

Fiecare postare noua trebuie sa contribuie cu ceva la subiectul topicului sau sa faca referire la un post anterior.

Un subiect nou poate fi deschis numai in cazul in care nu mai exista deja un subiect pe aceeasi tema sau daca subiectele existente au fost inchise.
babymarket
Admin
 
Mesaje: 14
Membru din: Mie Ian 23, 2008 2:47 pm

Înapoi la Regulament forum

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron